Олімпіада з дисципліни Технології захисту навколишнього середовища

516

Всеукраїнська студентська олімпіада з галузі знань 18 «Виробництво та технології» зі спеціальності 183 «Технології захисту навколишнього середовища» 2018 – 2019 н.р.

17-19 квітня 2019 року на базі кафедри Екології та природоохоронних технологій Одеської національної академії харчових технологій відповідно до листа Державної наукової установи “Інститут модернізації змісту освіти” Міністерства освіти і науки України від 05.12.2018 №22.1/10-4524 проводиться ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з галузі знань 18 «Виробництво та технології» зі спеціальності 183 «Технології захисту навколишнього середовища».

Урочисте відкриття Всеукраїнської студентської олімпіади відбулося 18 квітня в ауд. А-234. Гостей академії, організаторів та учасників олімпіади привітали проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи Трішин Ф.А., декан факультету Нафти, газу та екології доцент Шпирко Т.В. та завідувач кафедри Екології та природоохоронних технологій Крусір Г.В.

Вони побажали учасникам успіхів у вирішенні завдань Олімпіади та перемогти найсильнішим. В олімпіаді беруть участь 127 представників 29 закладів вищої освіти ІІІ-ІV рівнів акредитації з усіх регіонів України.

За підсумками роботи членів журі олімпіади призові місця розподілилися таким чином:

(другий (магістерський) рівень вищої освіти):

  • І місце – Бондарчук Аліна Валентинівна, студентка Національного університету «Львівська політехніка»;
  • ІІ місце – Чубук Вікторія Сергіївна, студентка Сумського державного університету;
  • ІІ місце – Саннікова Катерина Іванівна, студентка Кременчуцького національного університету імені М. Остроградського;
  • ІІІ місце – Чайковська Ірина Анатолівна, студентка Одеської національної академії харчових технологій;
  • ІІІ місце – Шульга Ірина Олегівна, студентка Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова, м. Миколаїв;
  • ІІІ місце – Павленко Поліна Максимівна, студентка Національного університету біоресурсів та природокористування, м. Київ.

(перший (бакалаврський) рівень вищої освіти):

  • І місце – Лідавець Христина Андріївна, студентка Національного університету водного господарства та природокористування, м. Рівне;
  • ІІ місце – Бугрій Яніна Вікторівна, студентка Полтавського національного технічного університету імені Ю. Кондратюка;
  • ІІ місце – Єненко Марина Ігорівна, студентка Одеської національної академії харчових технологій
  • ІІІ місце – Шуляренко Юлія Вікторівна, студентка Житомирського державного технологічного університету;
  • ІІІ місце – Коробкіна Каріна Миколаївна, студентка Національного університету цивільного захисту України, м. Харків;
  • ІІІ місце – Зобків Ірина Володимирівна, студентка Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

Отже, Олімпіада сприяла не тільки подальшому творчому та професійному зростанню учасників, а й ознайомленню зі славетною Одеською національною академією харчових технологій та містом Одесою.